Offshore Wind Innovators organiseert Innovation Award 2020

| 26 januari 2021

© Offshore Wind Innovators

Offshore Wind Innovators organiseert voor de vierde maal de Innovation Award, een jaarlijkse competitie voor het meest innovatieve MKB-bedrijf in offshore wind. Geïnteresseerden kunnen tot 15 februari 2021 zich aanmelden. De winnaars van de publieksprijs en de juryprijs worden bekend gemaakt op 30 maart 2021 tijdens TKI Wind op Zee Live.

De Offshore Wind Innovation Award is een erkenning voor de Nederlandse innovatiekracht van de offshore windsector. De prijs is bedoeld voor Nederlandse MKB-ondernemers binnen de Offshore Wind Innovators community en bestaat uit een juryprijs en een publieksprijs. De deadline voor aanmelding is 15 februari 2021.

Jury- en publieke prijs
Een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van de offshore windindustrie, financiële sector en de onderzoeks- en ontwikkelingssector, selecteert uit alle inzendingen 3 genomineerden. De jury beoordeelt de inzendingen op motivatie, mate van innovativiteit, economische en sociale bijdrage (kosteneffectiviteit en algehele duurzaamheid), haalbaarheid en toepasbaarheid en ondernemerschap.

Deze finalisten pitchen op 30 maart 2021 tijdens de TKI Wind op Zee Live hun innovatie waarna een winnaar wordt uitgeroepen.

Los daarvan maakt de jury bekend wie de juryprijs wint. Naast het creëren van bekendheid voor de top van de offshore windindustrie, kunnen de finalisten rekenen op de nodige publiciteit voor en na de prijsuitreiking.

Winnaars eerdere edities
De Innovation Award wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Winnaars die voorafgingen zijn MO4 en Seaqualize (2019), Fistuca (2019) en Jules Dock and ECE Offshore (2017).

 

Tags: , , , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.