Mocotech gaat verder onder Iver

| 27 juni 2022

Bron foto: Mocotech LinkedIn

Mocotech, specialist in montage en onderhoud van windturbines, is sinds deze maand onderdeel van Iver geworden. 

Iver, ontstaan uit de fusie van F&B Group en Certion, liet recent weten verder te gaan onder deze nieuwe naam. De nieuwe samenwerking is een volgende stap in de groeistrategie van Iver. Met de toenemende complexiteit en vraag naar experts in windenergie zijn nauwe partnerschappen essentieel.

“De energietransitie is nu, en dat vraagt veel van ons. Met de bundeling van kennis en capaciteit vergroten we onze daadkracht en efficiëntie. Ook onze opdrachtgevers zullen dit merken. Er liggen veel uitdagingen, daarbij ook veel kansen in de markt. We moeten continu blijven ontwikkelen om deze bij te benen,” aldus Sjoerd Bartlema, CEO van Iver.

Mocotech uit Stiens, Friesland, kenmerkt zich net als Iver door jarenlange expertise in services rondom windturbines. Het bedrijf werkt aan het windrendement van haar opdrachtgevers en is gespecialiseerd in diverse vooraanstaande merken turbines. Met een brede expertise in windenergie, van assemblage, montage en demontage tot onderhoud en storingen, sluiten de services van Mocotech naadloos aan bij die van Iver.

Ook op cultuur matchen de bedrijven goed:

“Daadkracht, verantwoordelijkheidsgevoel en betrouwbaarheid typeert ons. We zetten onze schouders onder elke klus, zijn deskundig en leveren kwaliteit,” stelt Bas Lolkema, oprichter van Mocotech. “We werken al jarenlang samen en kennen elkaar goed. Ik ben dan ook trots dat onze samenwerking nu bezegeld is. Ook voor onze mensen biedt het veel mogelijkheden voor ontwikkeling; hun horizon wordt verbreed.”

Mocotech zal zich onder Iver voegen, met Sjoerd Bartlema als CEO. Oprichter Bas Lolkema blijft werkzaam binnen de groep en zal zich in de eerste instantie richten op de oorspronkelijke activiteiten van Mocotech. Bron: Iver

Tags: , , , , , , , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.