Spares in Motion breidt uit met onafhankelijk podium

| 27 februari 2014

Support leveren aan het wind generatie proces door het creëren van transparantie in de wind markt; dat is het hoofddoel van online marktplaats Spares in Motion. Spares in Motion reageert op de groeiende vraag van bedrijven die diensten leveren voor de wind sector om een toegewijd platvorm te heben om hun diensten aan te kunnen bieden. Met ingang van februari 2014, lanceert Spares in Motion het nieuwe onafhankelijke podium voor leveranciers van diensten in de wind sector. De online marktplaats biedt reeds sinds 2012 een aanbod van reserve onderdelen, reparaties en wind turbines aan.

Inkoop professionals, inkopers van energiebedrijven en eigenaren van wind turbine parken spenderen aanzienlijke tijd voor het zoeken en selecteren van leveranciers voor diensten voor wind turbines. Bijvoorbeeld diensten zoals wind turbine onderhoud, ‘einde garantie’ inspecties, opbouw en afbouw van wind turbines, kranen en transport, trainingen en project ontwikkeling. Het terugbrengen van de tijd om deze leveranciers van diensten te vinden en het selecteren van de juiste partij te faciliteren op het wereld wijde platvorm, zal waardevolle tijd besparen en zal de ‘up-time’ van wind turbines ten goede komen.

Volgens een grote Duitse onafhankelijke dienstenleverancier heeft de transparantie die Spares in Motion creert, zowel voordelen op het gebied van inkoop als voor verkoop: “Wij hebben diverse online platvormen geprobeerd het laatste jaar en we hebben geconcludeerd dat Spares in Motion het grootste aanbod heeft en de meeste offerte aanvragen heeft gegenereerd voor onze producten en diensten in vergelijking met andere web portals in de wind markt”.

Over Spares in Motion

Spares in Motion is de online martkplaats voor de wind turbine markt dat kopers en verkopers met elkaar in verbinding brengt voor wind turbine reserve onderdelen, reparaties, (gebruikte) wind turbines en diensten. Met een sterke focus op Europa, trekt het platvorm 12.000 bezoekers per maand en heeft meer dan 5.000 producten  en diensten online. De missie van Spares in Motion is om de windenergie markt verder te supporten en bij te dragen aan groene energie.

Bron; Persbericht Spares in Motion

Category: Bedrijven, Beleggen, Electriciteit, Groene energie, Offshore windparken, Onderhoud, Onshore windparken, Overheid, Rotorblad, Slopen, Subsidie, Wereldwijd, Windaanbod, Windenergie, Windkaart, Windmolens, Windparken, Windturbines

Reacties zijn gesloten.