Spares in Motion tekent overeenkomst Spanje

| 27 juni 2013

Spares in Motion en Acciona Energy hebben een overeenkomst getekend in Spanje voor de ontwikkeling van de onderhoudsmarkt van wind turbine reserve-onderdelen. Deze overeenkomst zal transparantie creeren over landsgrenzen heen op het gebied van reserve onderdelen.Door het creeren van transparancy in de beschikbaarheid van reserve-onderdelen , kunnen de voorraadkosten van onderhoudspartijen worden verlaagt en kan de beschikbaarheid van de wind turbine zelf ophoog gaan.  Van de totale geinstalleerde capaciteit in Spanje (22.800 MW) is bijna 27% door Acciona Energy geïnstalleerd.

Met meer dan 750 professionele gebruikers van Spares in Motion, welke voornamelijk uit Europa en de USA komen, speelt Spares in Motion een belangrijke rol in het koppelen van vraag en aanbod in de wind turbine onderhoudsmarkt.  Met deze overeenkomst, zal Acciona 2.000 producten toevoegen aan het online platform van verschillende merken zoals Vestas, Gamesa, GE, NEG Micon en Acciona. Deze overeenkomst zal Acciona’s wereldwijde positive in hun onderhoudsmarkt verder versterken en het zal Spares in Motion helpen in haar ambitie om een wereldwijde accelerator te zijn voor de wind energie optimaliseren van transparantie in de markt.

Spares in Motion is een onafhankelijk online platform voor de wind turbine onderhoudsmarkt en is gevestigd in Nederland. Ga naar www.sparesinmotion.com  voor meer informatie.

Acciona Energy, the energie divisie van Acciona Groep, is een wereldwijde operator in schone energie met meer dan 20 jaar ervaring in de sector en met een sterke aanwezigheid in 5 duurzame technologiën. Acciona heeft een geïnstalleerd vermogen van bijna 10.000 MW voor schone elektriciteits-opwekking, waarvan Acciona zelf 8.476 MW bezit in 14 landen. Het bedrijf bezit en opereert 235 wind parken (7.135 MW), 80 kleine hydro plants (912 MW), 6 zonnepanelen locaties, 1 van de grootste photovoltaïsche locaties ter wereld (46 MWp) en 3 biomassa locaties (57MW). Verder produceert Acciona wind turbines met eigen technologie en ontwikkeld projecten voor haar klanten in de gehele waardeketen van de wind energie.

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.