Pondera en partners ondersteunen Wando Geumil Offshore Wind Project in Zuid-Korea

| 28 februari 2024

Pondera Consult heeft, samen met haar onderaannemers Deutsche WindTechnik (DWT) en OutSmart, een overeenkomst gesloten met het Koreaanse bedrijf Yooshin Engineering Corporation voor ondersteuning bij het leveren van adviesdiensten voor het Wando Geumil Offshore Wind Project in Zuid-Korea.

Yooshin is door Wando Geumil Offshore Wind Co. (SPC), waarvan Korea South East Power Co. Ltd. (KOEN) hoofdaandeelhouder is, gecontracteerd voor het leveren van strategische adviesdiensten op het gebied van exploitatie en onderhoud (O&M) van het 600 MW windpark in Wando-Gun, provincie Zuid-Jeolla, Zuid-Korea.

Pondera en partners zullen Yooshin ondersteunen bij hun project. Onderwerpen die hierbij centraal staan zijn de classificatie en definitie van exploitatie- en onderhoudsdiensten, vereiste technologie en apparatuur, technische personeelsplanning, benchmarking en overdrachtsstrategieën bij de overgang van EPC- naar O&M-fase.

De Duitse scheepsmakelaar GRS ondersteunt Pondera en DWT met marktonderzoek gericht op het lokaal acquireren van schepen. Pondera, DWT en OutSmart zullen zich ook verdiepen in het opleiden en zeker stellen van technisch personeel.

Het project is eind vorig jaar van start gegaan en zal ongeveer 12 maanden duren. Doel van het project is om een O&M strategie te bepalen voor alle onderdelen van het windpark.  Bron: Pondera Consult

Tags: , , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Reacties zijn gesloten.