WindEnergy Hamburg; ontmoetingsplek voor windspecialisten

| 28 mei 2014

Van 23-26 september 2014 zal voor de eerste keer in Duitsland’s tweede grote stad Hamburg de internationale beurs WindEnergy Hamburg georganiseerd worden. WindEnergy Hamburg geeft de industrie een ideaal platform om innovaties, nieuwe technieken en technologieën te laten zien.

Meer dan 1.000 standhouders vanuit de gehele wereld worden verwacht. Zij zullen hun producten op een oppervlakte van 65.000 m2 aan het publiek laten zien. Hamburg is de hoofdstad van de wind en daarom perfect voor een internationale ontmoeting van specialisten actief in de windenergie.

WindEnergy is the ‘showcase’ voor internationale bedrijven actief in de internationale windenergie. Bedrijven als Alstrom, Areva, Daewoo, Enercon, Gamesa, GE, Nordex,  Senvion, Siemens, Vensys, en Vestas zullen aanwezig zijn. Uiteraard zullen ook aanverwante bedrijven die actief zijn in windenergie er zijn.

In totaal zullen bedrijven afkomstig uit meer dan 30 landen acte de présence geven. Meer dan 15 nationale platform zullen er zijn zodat verschillende bedrijven actief in de windenergie kunnen discussiëren met elkaar. Daarnaast kunnen Europese bedrijven uit Nederland tot in Turkije zich  presenteren. Maar ook landen buiten Europa zoals Canada, USA, Argentinie, Japan, Korea, Bangladesh en China zullen zich presenteren.

Messe_Hamburg4

Klik voor meer informatie windenergyhamburg.com andhusumwind.com

Tags: , , , ,

Category: Kleine Windmolens, Onshore windparken, Wereldwijd, Wereldwijd Windparken, Windenergie, Windmolens, Windparken, Windturbines

Reacties zijn gesloten.