F&B Group en Certion bundelen krachten

| 30 september 2021

F&B Group en Certion bundelen krachtenF&B Group heeft krachten gebundeld met Certion. Met dit partnerschap delen en verbreden beide partijen hun kennis van de markt en verschillende type windturbines, zowel op land als op zee.

De nieuwe samenwerking tussen de twee Nederlandse bedrijven betekent uitbreiding van het serviceaanbod en capaciteit. Met de samenwerking willen F&B Group en Certion opdrachtgevers alle zorg rondom hun turbine(s) uit handen nemen: van onderhoud tot demontage en alles ertussenin. Beide bedrijven zullen afzonderlijk én met elkaar blijven werken aan het waarmaken van de gezamenlijke missie: het duurzamer achterlaten van de aarde, door het meeste rendement te halen uit wind.

“Wij begrijpen dat samenwerking essentieel is om verder te kunnen professionaliseren en zo te kunnen blijven beantwoorden aan de steeds complexer wordende vragen uit de markt. Deze samenwerking biedt veel mogelijkheden voor beide partijen, collega’s en opdrachtgevers. Wij gaan voor groei, dat is iets wat zeker is”, aldus Sjoerd Bartlema, algemeen directeur van F&B Group.

Stephan de Lange, algemeen directeur van Certion, voegt hieraan toe: “Zowel Certion als F&B Group zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid. Beide bedrijven zijn altijd op zoek naar kansen om verder te groeien en opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Hierin hebben wij elkaar gevonden als partner. Niet alleen onze expertise en serviceaanbod sluiten goed aan, ook in cultuur en werkwijze zijn we een perfecte match. We zullen de mogelijkheden van onze nieuwe samenwerking de komende periode verder gaan ontdekken.”

Voor de opdrachtgevers van beide partijen verandert er vooralsnog niets. Dezelfde vertrouwde gezichten en het persoonlijke contact, nog deskundiger antwoord op de vraag en het beste team voor de klus, aldus de partijen. Bron: F&B Group

Tags: , , ,

Category: Windenergie

Reacties zijn gesloten.