Ampelmann haalt meerdere orders binnen uit de regio Azië/Pacific

| 31 maart 2021
Ampelmann haalt 5 orders in offshore wind binnen

© Ampelmann

Ampelmann heeft in het eerste kwartaal van 2021 meerdere orders binnengehaald in de regio Azië-Pacific (APAC). Een groot deel hiervan hebben betrekking op de offshore wind markt. Naast het bekende A-type access systeem zal Ampelmann ook voor het E1000-systeem in deze regio introduceren.

De Nederlandse offshore access provider heeft in totaal vijf contracten binnengehaald voor acht projecten in de APAC regio. Alle contracten zijn ondertekend in het eerste kwartaal van 2021 en bestaan ​​uit activiteiten in verschillende offshore-segmenten en in verschillende landen, waarbij verschillende Ampelmann-systemen worden gebruikt.

Vijf hiervan hebben betrekking op hernieuwbare energie. Voor 1 van de 5 opdrachten gaat Ampelmann voor het eerst het Ampelmann E1000-systeem in de regio inzetten. De E1000 zal veilige en efficiënte offshore-toegang bieden voor personeel en vracht in de bouwfase van een offshore windpark voor de kust van Taiwan. De overige vier projecten zullen allemaal het gebruik van een A-type zien, een systeem met een aanzienlijk trackrecord in APAC, actief in Taiwanese wateren. De orders in de offshore wind markt zijn een welkome verassing aangezien de activiteiten in de regio voorheen uitsluitend in olie en gas waren.

Van de nieuwe contracten zal het A-type systeem ook in twee andere marktsegmenten opereren. In India ondersteunt het systeem een ​​ontmantelingsproject, terwijl het in Indonesië offshore-toegang biedt tijdens een FPU-modificatieproject. In Brunei zal Ampelmann bijdragen aan nog een van zijn kernindustrieën en veilige en efficiënte Crew Change-operaties mogelijk maken. Dit systeem wordt nummer acht in het land. Bron: Ampelmann

Tags: , , ,

Category: Wereldwijd, Windenergie

Reacties zijn gesloten.