Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Women in Energy NL 2024

september 13

Op vrijdag 13 september vindt de derde editie van het Women in Energy (WIE) evenement plaats.

De energietransitie is in volle gang en zal de komende jaren alleen maar groter worden. Willen we de klimaatdoelstellingen voor Nederland halen, dan hebben we op verschillende gebieden werk te verzetten. Nu al zien we een groot tekort aan arbeidskrachten in deze sector en dit tekort wordt naar verwachting alleen maar groter.

Alle handen zijn nodig. Het is daarom jammer om te zien dat het aandeel vrouwen in de energietransitie nog steeds heel klein is. Op alle functies en lagen binnen de verschillende bedrijven. Dat hoeft niet zo te zijn. Het Women in Energy evenement gaat in op de uitdagingen die er voor (jonge) vrouwen liggen om tot deze boeiende sector toe te treden en, misschien wel belangrijker, hier werkzaam te blijven. Het gaat ook om de uitdaging die bedrijven hebben om deze groep vrouwen te bereiken. Aanstaande vrouwelijke talenten en gewinterde professionals komen op deze dag samen om elkaars ervaringen te delen en handvaten te krijgen om een mooie carrière op te bouwen.

Boek voor 1 april je ticket met vroegboekkorting

WIE wordt georganiseerd door 75inQ, Martine Witteveen en Blue Green Feather (uitgever van Windenergie-nieuws/Windpowernl/HeavyLiftNews).

Gegevens

Datum:
september 13
Evenement Tags:
Site:
https://www.womeninenergy.nl/

Locatie

KIVI
Prinsessegracht 23
Den Haag, 2514 AP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie